Mån - Fre: 10:00-20:00 / Lör - Sön: 10:00-17:00

Nada Akupunktur

Nada akupunktur

nada akupunktur hjälper till att frigöra blockeringar och främja kroppens naturliga läkningsprocess så att du kan uppnå balans och välbefinnande på ett helt nytt sätt.

Om akupunkturen

Nada Akupunktur

Nada akupunktur, även känd som öronakupunktur eller öronpunkter, är en form av akupunktur som fokuserar på att stimulera specifika punkter i örat för att främja hälsa och välbefinnande.


Dessa punkter anses vara kopplade till olika organ och system i kroppen enligt traditionell kinesisk medicin.

Fördelarna med nada akupunktur inkluderar minskad stress och ångest, förbättrad sömn, lindring av smärta och ökad energi.


Många människor upplever också en känsla av lugn och avslappning under och efter en nada akupunkturbehandling.

Det finns en del vetenskapliga studier som tyder på att akupunktur, inklusive nada akupunktur, kan vara effektivt för att behandla vissa tillstånd.


Till exempel, enligt World Health Organization (WHO), finns det bevis för att akupunktur kan vara effektivt för att behandla vissa former av smärta, inklusive migrän och ländryggssmärta.


Om du är intresserad av att prova nada akupunktur för att förbättra din hälsa och välbefinnande, är du välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en behandling.

Vi är experter på nada akupunktur och ser fram emot att hjälpa dig att uppnå en bättre balans i kroppen och sinnet.


Nada Akupunktur 45 min

45 minuter, 400 kr


OBS Vi ber dig respektera din bokning. Eventuell ändring eller avbeställning ska ske senast 24 timmar innan avtalad tid, Sena avbokningar eller uteblivet besök debiteras kunden på hela ordinarie behandlingssumma. Avbokning ska ske i direkt kontakt med personal på Kiropraktor & Massage Experten Göteborg. Ni kan nå oss på 0720-10 10 43.

Scroll to Top