Mån - Fre: 10:00-20:00 / Lör - Sön: 10:00-17:00

Kombimassage

Bästa resultatet för kroppen

Detta är den mest effektiva behandling när du har fått värk i kroppen som inte vill släppa eller när du tränar hårt och vill förebygga skador och ge musklerna möjlighet till maximal energiutväxling.

Om massagen

Kombimassage

En kombination av Kiroterapi och massage kan ge en fantastiskt helande effekt på kroppen. Kiroterapi fokuserar på att justera kroppens energiflöde genom att manipulera ryggraden och nervsystemet, vilket kan lindra smärta och främja hälsa. Genom att kombinera detta med massage, som kan lösa upp spänningar i musklerna och öka cirkulationen, kan man uppnå en heltäckande behandling för kroppen.

Genom att kombinera de två behandlingsmetoderna kan man uppnå en synergistisk effekt där de kompletterar varandra och ger ett mer effektivt resultat än om de används var för sig. Kiroterapin kan hjälpa till att korrigera eventuella obalanser i kroppen och förbereda den för massagen, som sedan kan arbeta djupt in i vävnaderna och frigöra spänningar.

Resultatet av denna kombination kan vara en ökad rörlighet, minskad smärta och en känsla av välbefinnande i hela kroppen. Det är en holistisk metod som tar hänsyn till både kroppens fysiska och energetiska behov, vilket kan ge långvariga och djupgående resultat för hälsan.

Kombimassage 70 min

70 minuter, 1 200 kr

OBS Vi ber dig respektera din bokning. Eventuell ändring eller avbeställning ska ske senast 24 timmar innan avtalad tid, Sena avbokningar eller uteblivet besök debiteras kunden på hela ordinarie behandlingssumma. Avbokning ska ske i direkt kontakt med personal på Kiropraktor & Massage Experten Göteborg. Ni kan nå oss på 0720-10 10 43.

Scroll to Top