Mån - Fre: 10:00-20:00 / Lör - Sön: 10:00-17:00

Koppningsmassage

Koppningsmassage

Koppningsmassage är en uråldrig behandlingsmetod som har fått ny popularitet.

Om massagen

Koppningsmassage

Koppningsmassage är en gammal tradition som nu kommit tillbaka i ny form där bindväven och muskulaturen bearbetas med glaskoppor.

Behandlingen ökar cirkulationen, löser upp och töjer bindväven samt rensar bort slaggprodukter.

Du blir fri spänningar och får samtidigt en riktig detox! Koppningsmassage är även en mycket effektiv behandling mot celluliter!

Massage & Koppning 75 min

75 minuter, 1 200 kr

Koppningsmassage 45 min

45 minuter, 500 kr

OBS Vi ber dig respektera din bokning. Eventuell ändring eller avbeställning ska ske senast 24 timmar innan avtalad tid, Sena avbokningar eller uteblivet besök debiteras kunden på hela ordinarie behandlingssumma. Avbokning ska ske i direkt kontakt med personal på Kiropraktor & Massage Experten Göteborg. Ni kan nå oss på 0720-10 10 43.

Vi svarar på era frågor om Koppningsmassage (FAQ)

Är Koppningsmassage bra?

Även om en koppningsmassage kanske inte känns behaglig direkt, utgör den en oerhört kraftfull behandlingsmetod. Den här terapiformen, som involverar varma vakuumkoppor på huden, stimulerar bindväv samt förbättrar blodflödet och muskelcirkulationen på ett anmärkningsvärt sätt.

Är koppning bra för lymfan?

Genom att applicera koppar och försiktigt dra dessa över huden, aktiveras lymfflödet. Denna process som kopparna skapar, genom att lyfta hud och bindväv, främjar blod- och lymfcirkulationen.

När ska man inte göra koppning?

Det är klokt att avstå från koppningsterapi om man lider av hjärtsjukdomar, har förhöjt blodtryck, diabetes, reumatiska tillstånd, är gravid eller tar mediciner som förtunnar blodet. Var även extra varsam kring områden med åderbråck genom att justera trycket försiktigt. Anpassa behandlingen efter din kropps unika reaktioner.

Vad är sugkoppar bra för?

Genom att använda sugkoppar stimuleras blodflödet och lymfsystemet effektivt, då de genom skapande av ett vakuum lyfter hud och bindväv, vilket bidrar till eliminering av toxiner och främjar en hälsosam cirkulation.

Varför gör man Cupping?

Genom cuppingstimulering kan man öka blodflödet i behandlade områden, vilket underlättar närings- och syreförsörjningen till vävnader och muskler, hjälper till att lindra stelhet och stödjer återhämtningen.

Är det bra med bindvävsmassage?

Bindvävsmassage fokuserar på kroppens nätverk av bindväv, vilket bidrar till att hålla organen på plats och stödja vävnadernas funktion. Denna metod förbättrar blodomlopp och hjälper till med utrensning av avfallsprodukter samtidigt som det ökar syretillförseln till organen.

Vad kostar koppning?

Genom koppningstekniken stimuleras blodflödet, vilket effektivt reducerar celluliter, minskar synligheten av stretchmärken och resulterar i en jämnare hudton. Vad kostar koppning? Våra priser börjar från 45 minuter för 600 kr och 75 minuter för 1200 kr.

Vad är Lymfmassage bra för?

Lymfmassage är idealisk för personer som upplever svullnad i kroppen, särskilt de med lymfödem och lipödem. Detta kan effektivt kombineras med laserteknik för medicinska syften.

Varför är massage bra?

Massage hjälper till att lindra stress, ökar muskelns smidighet och minskar spänningar. I en vardag fylld av överarbete och brist på vila är detta en nödvändighet för välmåendet.

Hur känns det när lymfsystemet kommer igång?

När ditt lymfsystem aktiveras kan du uppleva en kylig känsla, ungefär som om din kropp fylls med ett brusande fizz. Huden kan bli småprickig och veckad, vanligt märkt på händerna. Ändock, vid massage, kan plötsligt en gurglande mage indikera att lymfsystemet är i full gång.

Var tömmer sig lymfan?

Lymfsystemet tömmer sig i det venösa kretsloppet nära hjärtregionen där de omfattande lymfkanalerna förenas och reser genom bröstet, för att vid nyckelbensnivån tömma sig i en ven och integrera med blodet.

När ska man undvika Lymfmassage?

Om du lider av aktiv cancer, får kemoterapi, har akuta infektioner som rosfeber, lider av blodproppar eller hjärtsjukdom, bör du överväga att avstå från lymfmassage. Vid tveksamhet, rådfråga din läkare eller lymfmassör.

Vad är Lymfmassage bra för?

Lymfmassage är idealisk för de som känner sig svullna eller har problem med lymfödem, vare sig det är primärt eller sekundärt, samt för de som upplever lipödem.

Kan man göra koppning på magen?

Under koppningsterapi behandlas olika kroppsdelar inklusive buken, vilket hjälper till att främja välbefinnande och lindra spänningar. Koppning är en metod som passar de flesta individer.

Hur ofta kan man göra Hijama?

Hur ofta är det lämpligt att genomföra Hijama? För optimal rening rekommenderas det att man utför behandlingen var 4:e till 6:e vecka.

Vad är vakuum massage?

Vakuummassage utnyttjar en speciell enhet som skapar ett sug genom en kopplad slang och en glaskopp, anpassad för att behandla olika delar av kroppen, främjar avslappning och stimulerar cirkulationen.

Kan man göra koppning på magen?

Inom helkroppsmassagens omfång behandlas flera kroppsdelar inklusive benen, glutealmuskulaturen, ryggen, nacken, överarmarna, magen och bröstmusklerna. Praktiskt taget vem som helst kan dra nytta av koppningsterapi.

Scroll to Top