Mån - Fre: 10:00-20:00 / Lör - Sön: 10:00-17:00

Super Kombimassage

Du får allt som kroppen behöver.

Detta är den mest effektiva behandling när du har fått värk i kroppen som inte vill släppa eller när du tränar hårt och vill förebygga skador och ge musklerna möjlighet till maximal energiutväxling.

Om massagen

Super Kombimassage

En behandling på 90 min. Undersökning av hela kroppen med Kiroterapi och sedan Kiropraktiskbehandling, Sedan Koppning och koppningsmassage. På slutet avslutar vi med en massageterapeutisk behandling. Din kropp kan inte få bättre upplevelse!

Super Kombimassage 90 min

90 minuter, 1 600 kr

OBS Vi ber dig respektera din bokning. Eventuell ändring eller avbeställning ska ske senast 24 timmar innan avtalad tid, Sena avbokningar eller uteblivet besök debiteras kunden på hela ordinarie behandlingssumma. Avbokning ska ske i direkt kontakt med personal på Kiropraktor & Massage Experten Göteborg Ni kan nå oss på 0720-10 10 43.

En persons rygg med tre koppar för koppningsterapi i glas och en hand som justerar en av kopparna. Perfekt för dig som utforskar alternativa behandlingar som akupunktur eller söker expertis hos en kiropraktor Göteborgsspecialist.
Scroll to Top