SVENSK KLASSISK MASSAGE, 30 MIN – 350 KR

SVENSK KLASSISK MASSAGE, 45 MIN – 500 KR

SVENSK KLASSISK MASSAGE, 60 MIN – 600 KR

SVENSK KLASSISK MASSAGE, 90 MIN – 900 KR

Detta är den mest kända massageformen i Sverige som också är välkänd världen över för att lösa upp lättare muskelspänningar och för att öka blodcirkulationen.
Svensk Klassisk Massage är också avslappnande och friskvårdande för både kropp och själ.

Öronakupunktur, 60 min - 500 Kr

Auriculoterapi eller öronakupunktur innebär att man genom stimulering av punkter på örat kan påverka olika delar av kroppen på reflexologisk väg. Öronakupunktur används vid olika slags problem såsom ångest, sömnstörningar, depression, ett beroende, mm?

Ansikts- och huvud massage, 30 min - 350,00 kr

En ljuvligt avslappnande stund med stilla och mjuk massage över hela ditt huvud så som ansikte. Behandlingen ökar din cirkulation i berörda områden samtidigt som den minskar dina spänningar i vardagen i största välbehag

Idrottsmassage, 30 min - 350,00 Kr

Idrottsmassage, 60 min - 600,00 kr

Massageterapi/Idrottsmassage är en handfast och djupgående massage som syftar till att lösa upp kraftigare muskelspänningar som ibland även kan ge dig domningskänslor. Behandlingen kan förutom djupmassage även innehålla inslag av triggerpunktsbehandling, koppningsmassage, värmebehandling och vibrationsbehandling.
Detta är den mest effektiva behandling när du har fått värk i kroppen som inte vill släppa eller när du tränar hårt och vill förebygga skador och ge musklerna möjlighet till maximal energiutväxling.

Koppningsmassage, 45 min - 500,00 kr

Koppningsmassage är en gammal tradition som nu kommit tillbaka i ny form där bindväven och muskulaturen bearbetas med gummikoppor. Behandlingen ökar cirkulationen, löser upp och töjer bindväven samt rensar bort slaggprodukter. Du blir fri spänningar och får samtidigt en riktig detox! Koppningsmassage är även en mycket effektiv behandling mot celluliter!

Chokladmassage, 60 min - 690 Kr

En ljuvligt doftande behandling som vi valt att utföra med en ekologisk mörk chokladolja från Maria Åkerberg, tidigare DERMANORD.
Upplev känslan av varm olja mot din hud samtidigt som du sveps in i en förförisk chokladdoft i en rofylld SPA-massage.
Kakaon absorberas av huden och stimulerar dina sinnen samt gör din hud väldoftande, mjuk och len. Behandlingen ger en härlig känsla av lyx! Du serveras ett choklad te och chokladpraliner som avslutning.

Aroma massage , 30 min - 350,00 Kr

Aroma massage , 60 min - 690,00 Kr

Aromamassage är för dig som söker en mjuk massage för ett inre lugn. Du får en känsla av ny balans i tillvaron och härlig energi.
I behandlingen fokuseras på stillhet och avslappning.
Vi använder svenska, ekologiska produkter från Maria Åkerberg, tidigare DERMANORD. Det är vegetabiliska och eteriska oljor som innehåller vitaminer och fettsyror.
Aroma massage ökar, som all annan massage, cirkulationen i kroppen, stärker immunförsvaret och ökar ditt välbefinnande.

Oliveolje Massage, 60 min - 600 Kr

Du blir masserad med varm olivolja med lugna mjuka rörelser.
Olivolja har många nyttiga egenskaper för huden. Mycket avslappnande.