Mån - Fre: 10:00-20:00 / Lör - Sön: 10:00-17:00

Hypnosterapi Göteborg

Hypnoterapi

Många människor lever med fobier och rädslor av olika slag som försvårar vardagslivet. Hypnoterapi är en behandlingsmetod som hjälper människor att komma i kontakt med sitt undermedvetna. På så vis kan gamla beteenden och negativa reaktioner, som rädsla, förändras.

Om hypnosterapi

Hypnosterapi

Hypnosterapi är en effektiv och beprövad metod för att behandla olika typer av problem och besvär genom att använda hypnos som verktyg. Hos oss i Göteborg erbjuder vi professionell och skräddarsydd hypnosterapi för att hjälpa dig att nå dina mål och lösa dina problem.

Hypnosterapi är en form av terapi där din terapeut använder hypnos för att kommunicera med det undermedvetna sinnet hos dig. Genom att guida dig in i ett avslappnat och fokuserat tillstånd kan terapeuten arbeta med att identifiera och förändra negativa tankemönster, beteenden och känslor som kan ligga till grund för olika problem.

När du kommer till oss här i Göteborg möter du vår erfarna och certifierade hypnosterapeut som är specialiserade på att hjälpa klienter med en rad olika problem och besvär. Oavsett om du lider av ångest, stress, sömnproblem, fobier, smärtor eller andra hälsoproblem kan hypnosterapi vara en effektiv behandlingsmetod för att hjälpa dig att må bättre och nå dina mål.

Under en hypnosterapisession kommer terapeuten att guida dig in i ett avslappnat tillstånd där du är mer mottaglig för förändring och positiva suggestioner. Genom att arbeta med ditt undermedvetna sinne kan terapeuten hjälpa dig att identifiera och förändra negativa tankemönster och beteenden som kan hindra dig från att nå dina mål.

Hypnosterapi är en säker och effektiv behandlingsmetod som kan ge snabba och varaktiga resultat för många olika problem och besvär. Många klienter upplever en betydande förbättring redan efter några få sessioner och kan uppnå långsiktiga förändringar i sitt liv.

På vår klinik i Göteborg erbjuder vi skräddarsydd och individanpassad hypnosterapi för att möta dina specifika behov och mål. Våra terapeuter har gedigen erfarenhet och utbildning inom hypnosterapi och arbetar med dig på ett professionellt och respektfullt sätt för att hjälpa dig att nå dina mål och lösa dina problem.

Kontakta oss idag för att boka en hypnosterapisession på vår klinik i Göteborg och ta det första steget mot att må bättre och nå dina mål. Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå positiva förändringar i ditt liv genom hypnosterapi.


Ring oss för frågor och boka på: 0720-10 10 43

En person som ligger på en soffa med slutna ögon, nedsänkt i hypnosterapi, medan en annan person som sitter i närheten gör anteckningar.

Vi svarar på era frågor om Hypnosterapi (FAQ)

Vad kostar Hypnosterapi?

En typisk hypnosterapisession varar mellan 60 och 90 minuter, vilket är prisvärt jämfört med de kostnader psykologbesök innebär, som kan ligga på mellan 800 och 1500 kronor för en kortare tid.

Vad gör en Hypnosterapeut?

En hypnosterapeut använder hypnos som teknik för att djupgående förbättra individens samspel med sitt inre jag. Denna metod effektiviserar terapins resultat genom att adressera och behandla en mängd tillstånd, bland annat stress, utmattningssyndrom, förberedelse inför förlossning, smärtlindring, viktminskning och hjälp med att upphöra med tobaksanvändning.

Hur gör man självhypnos?

Genom självhypnos kan du personligen inducera en hypnotiskt tillstånd. Detta uppnås genom att fokusera på visualiseringstekniker, djup avslappning och upprepa positiva bekräftelser. Självhypnos hjälper dig att skapa egen förändring genom inre arbete och mental övning.

Kan man hypnotisera sig själv?

Att genomföra självhypnos kräver ett definierat syfte. Utan en klart uttalad avsikt faller processen mer inom meditationens område snarare än egentlig hypnosterapi. Efter att ha bestämt sig för sitt mål är nästa steg att lära sig att helt och hållet slappna av. Självhypnos är mer än bara ett tankesätt; det är en teknik som kräver både koncentration och avkoppling.

Hur lär man sig att hypnotisera folk?

Att bemästra hypnoterapi och regressionsterapi öppnar dörren till att bli en skicklig hypnosterapeut. Genom utbildning i hypnosterapi fördjupar du din förståelse för människans psyke. Att vara hypnosterapeut innebär att du vägleder individer att utforska och mildra deras inre oro, utrustad med kunskaperna för att skapa positiv förändring.

Är självhypnos bra?

En uppsjö av vetenskapliga studier har belyst hur självhypnos inte bara bidrar till psykisk och fysisk välmående men även stödjer de nödvändiga förändringar som krävs för att nå sina mål. Genom att erbjuda en väg till djup avkoppling och positivt mindset, fungerar självhypnos som ett kraftfullt verktyg i personlig utveckling.

Kan hypnos hjälpa mot smärta?

Hypnoterapi är en målinriktad behandlingsmetod utformad för att avhjälpa besvär som smärtlindring eller för att reducera symptom relaterade till depression och ångest. Denna terapiform erbjuds av auktoriserad medicinsk personal.

Hur känns det att bli hypnotiserad?

Genom hypnos förs du in i ett trance-liknande tillstånd som är markant skilt från det vardagliga. Din uppfattning om tid förändras, blir som utan gränser, medan externa distraktioner dämpas och även smärta kan minska. Du börjar uppleva en växande känsla av lugn och avkoppling för varje ögonblick.

Vad menas med att hypnotisera?

När någon genomgår hypnos, försätts denne i ett avslappnat tillstånd som påminner om djup meditation. I detta skede har personen övergått från att tänka till att känna. Genom att vägleda individen till mental, fysisk och emotionell avslappning blir hen öppnare för de vägledningar jag erbjuder.

Scroll to Top