Mån - Fre: 10:00-20:00 / Lör - Sön: 10:00-17:00

Aromaterapi

Aromaterapi

Aromaterapi är inom medicin en urgammal och mycket effektiv holistisk botningsmetod som ständigt ökar i popularitet.

Om massagen

Aromaterapi

Aromaterapi – användande av väldoftande oljor i terapeutiskt syfte – har gamla anor. Metoden praktiserades t.ex. i Egypten redan 3 500 år f.Kr. Den “moderna” aromaterapin har sina rötter i 1900-talets Frankrike och har på senare år även vidareutvecklats i England.

Kombinationen av aromaterapi och massage bildar en idealisk behandlingsform eftersom den påverkar både kropp och själ.

Har man stressrelaterade problem och lider av till exempel oro, ångest, depression, muskel- och reumatisk värk, matsmältnings- och hudbesvär kan aromaterapivara till hjälp.

Om de eteriska oljorna används på rätt sätt kan de ha en mycket kraftfull fysisk och mental effekt.

Eteriska oljor, som utvinns ur en rad olika växter, kan användas på många olika sätt: vid en lyxig massage eller ett aromatiskt bad, i en kompress, lotion eller kräm, de kan också inandas med hjälp av en aromaspridare.

Många oljor har en antibakteriell verkan. Oljorna uppges även bidra till att påskynda ämnesomsättningen i cellerna och motverka nedbrytningsprocesser.

En del oljor används i kramplösande, urindrivande eller allmänt stärkande syfte. Aromaterapi verkar på hela nervsystemet.

Den har en stor inverkan på humöret och ger en fantastisk känsla av avslappning.


Aroma Massage 30 min

30 minuter, 600 kr

Aroma Massage 60 min

60 minuter, 1 000 kr

OBS Vi ber dig respektera din bokning. Eventuell ändring eller avbeställning ska ske senast 24 timmar innan avtalad tid, Sena avbokningar eller uteblivet besök debiteras kunden på hela ordinarie behandlingssumma. Avbokning ska ske i direkt kontakt med personal på Kiropraktor & Massage Experten Göteborg. Ni kan nå oss på 0720-10 10 43.

En person får en lugnande ryggmassage med hjälp av örtkompresser på en bambumatta, som påminner om de lugnande tekniker som används i massage Göteborg. Kiropraktor & Massage Experten Göteborg
Scroll to Top